En el marc de la Xarxa Innova FP de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que promou la col·laboració d’empreses i centres de formació professional per treballar en projectes d’innovació i transferència de coneixement, es presenta un nou producte: la GALETA DEL MONTSEC. Aquest projecte ha estat guardonat en el Concurs Territorial dels Premis Impuls FP, amb el 2n premi en la categoria de projectes innovadors, el passat 23 d’abril. Es tracta d’un producte elaborat gràcies a l’acord entre l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i Torrons i Mel Alemany.
Al llarg de 15 mesos i després d’una pausa a causa de la pandèmia, els alumnes Arsalan Mehboob, Adriana Lourenço i Maria José Ramos del cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, Pastisseria i Confiteria tutoritzats pel professor Xavier Martí en la part tècnica de la creació del producte, la professora Carme Giménez en la part de la comercialització i la coordinadora del projecte Laura Segarra amb la valuosa col·laboració dels productes cedits per Torrons i Mel Alemany, han creat una galeta artesana i de KM0 que avui s’ha presentat a la premsa i que en poc temps es trobarà en diferents punts de venda del territori.
Des de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida apostem per aquests projectes de col·laboració i per la creació de lligams entre les empreses i les escoles de formació professional ja que representen un molt bon punt de partida per a la investigació, el desenvolupament i la posta en valor del territori.