Cicle formatiu de Cuina i gastronomia
Família professional: Hoteleria i Turisme
Durada: 2 cursos/2000 hores
Modalitat: Presencial-DUAL
La competència general d’aquest títol consisteix a
executar les activitats de preelaboració, preparació,
conservació, finalització, presentació i servei de tot
tipus d’elaboracions culinàries en l’àmbit de la
producció en cuina, seguint els protocols de qualitat
establerts i actuant segons normes d’higiene,
prevenció de riscos laborals i protecció ambiental. FP DUAL Possibilitat de realitzar 1000 hores de formació
en empreses punteres del sector amb
contracte.Aprenentatges
Tècniques elementals de cuina i de cocció
Disseny de menús i cartes
Tastos sensorials i organolèptics de productes
Participació en concursos de cuina, pastisseria,
tapes
Participació en fires i esdeveniments del sector
Projectes innovadors amb productes per a
diferents elaboracions
Titulació
Les persones que superen el cicle formatiu obtenen un títol de tècnic o tècnica.
Oportunitats
Camp professional
Aquest professional exercirà l’activitat tant en
grans com en mitjanes i petites empreses,
principalment del sector d’hoteleria, encara
que també pot treballar per compte propi a
petits establiments del subsector de la
restauració.
Llocs de treball
Cuiner/a
Caps de partida o sector
Encarregat/da d’economat d’unitats de producció
i servei d’aliments i begudes