Cicle formatiu grau superior Cuina i gastronomia
Famíla professional: Hoteleria i Turisme
Durada: 2 cursos/2000 hores
Modalitat: Presencial-DUAL
Dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina,
determinant ofertes i recursos, controlant les activitats
pròpies de l’aprovisionament, producció i servei,
complint els objectius econòmics, seguint els protocols
de qualitat establerts i actuant segons normes
d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció
ambiental. FP DUAL
Possibilitat de realitzar 1000 hores de formació en empreses punteres del sector amb contracte. Aquesta opció suposa un component pràctic important en l’aprenentatge i una experiècia laboral indispensable en el currículum amb possibilitat de continuitat.
Aprenentatges
Processos, tècniques culinàries i disseny
Organització d'equips i tècniques de lideratge
Tastos sensorials i organolèptics de productes
Participació en concursos gastronòmics
Participació en fires i esdeveniments del sector
Projectes innovadors aplicats a la gastronomia
Titulació
Les persones que superen el cicle formatiu obtenen un títol de tècnic o tècnica superior.
Oportunitats
Camp professional
Aquest professional exercirà l’activitat tant en
grans com en mitjanes i petites empreses,
principalment del sector de l’hoteleria i en
concret, del subsector de la restauració, i
podrà actuar en
els petits establiments, en moltes ocasions,
com a propietari o propietària i responsable
de cuina
simultàniament.
Llocs de treball
Director o directora d'aliments
Director o directora de cuina
Cap de producció de cuina
Cap de cuina
Cap de partida
Cap de serveis d'àpats de càtering
Cap d'economat i celler<