Cicle formatiu Direcció de
Serveis en Restauració

Família professional: Hoteleria i Turisme
Durada: 2 cursos/2000 hores
Modalitat: Presencial-DUAL

La competència general d’aquest títol consisteix a dirigir i
organitzar la producció i el servei d’aliments i begudes en
restauració, determinant ofertes i recursos, controlant
les activitats pròpies de l’aprovisionament, complint els
objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat
establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció
de riscos laborals i protecció ambiental.

FP DUAL
Més de 1000 hores de formació en empreses
punteres del sector amb contracte. Aquesta opció
suposa un component pràctic important en
l’aprenentatge i una experiècia laboral indispensable
en el currículum amb possibilitat de continuitat.

Aprenentatges

Processos i tècniques de sala i de restaurant
Organització d’equips i tècniques de lideratge
Tastos sensorials i organolèptics de productes
Participació en concursos de l’especialitat
Participació en fires i esdeveniments del sector
Projectes innovadors aplicats a la restauració

Titulació

Les persones que superen el cicle formatiu obtenen un títol
de tècnic o tècnica superior.

Oportunitats

Camp professional
Aquest professional exerceix l’activitat tant en grans
com en mitjanes i petites empreses de restauració
del sector públic o privat. En aquest cas, realitza les
seves funcions sota la dependència de la direcció o
gerència de restaurant, o superior jeràrquic
equivalent. També poden desenvolupar l’activitat
professional en l’àmbit del comerç de vins i d’altres
begudes, ja sigui en la venda directa, la distribució o
l’assessoria.

Llocs de treball
Personal director d’aliments i begudes
Personal encarregat d’economat i celler.
Cap de sala.
Cap de banquets.
Personal supervisor de restauració moderna.
Maître.
Personal encarregat de bar-cafeteria.
Cap d’operacions de càtering.


Descarregat el tríptic [pdf]