Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració

Família professional: Hoteleria i Turisme
Durada: 1 curs / 1000 hores
Modalitat: Presencial

La competència general d’aquest perfil consisteix a realitzar amb autonomia, les operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles en l’àmbit de la producció en cuina i les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració.

FCT
350 hores de pràctiques en empreses del sector per a una millor incorporació al món laboral

Aprenentatges

Tècniques elementals de cuina i de restaurant
Coneixement de productes i aliments
Tastos sensorials i organolèptics de productes
Participació en concursos i banquets
Participació en fires i esdeveniments del sector
Projectes innovadors amb productes per a diferents elaboracions

Titulació

Certificació acadèmica i professional que conté la qualificació final obtinguda en el programa de formació i inserció (PFI) i acredita les competències professionals assolides.

Oportunitats

Camp professional
Aquest professional auxiliar exerceix la seva activitat per compte aliena en petites, mitjanes i grans empreses del sector de l’hoteleria, en establiments de restauració, bars, cafeteries, en botigues tendes especialitzades en menjars, dinars, preparats i en empreses dedicades a l’emmagatzemament, envasament i distribució de productes alimentaris

Llocs de treball
Auxiliar de cuina.
Ajudant d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes.
Auxiliar de cambrer en sala.
Auxiliar de cambrer en bar-cafeteria.
Auxiliar o ajudant de bàrman.