Auxiliar de cuina i serveis de restauració

Família professional: Hoteleria i Turisme
Durada: 1 curs / 1000 hores
Modalitat: Presencial

Poden accedir a aquest programa de formació i inserció (PFI) els joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO.

Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en els processos de servei i atenció al client .

FCT
180 hores de pràctiques en empreses del sector per a una millor incorporació al món laboral

Aprenentatges

Tècniques elementals de cuina i restaurant
Preparar i presentar aliments i begudes
Coneixement de productes alimentaris
Tastos sensorials i organolèptics de productes
Participació en concursos i banquets
Participació en fires i esdeveniments del sector

Titulació

PFI Auxiliar de cuina i serveis de restauració

Oportunitats

Camp professional
Aquest professiónal auxiliar exer ceix la seva activitat per compte aliena en petites, mitjanes i grans empreses del sector de l'hoteleria, en establiments de restauració, bars, cafeteries, en botigues tendes especialitzades en menjars, dinars, preparats i en empreses dedicades a l'emmagatzemament, envasament i distribució de productes alimetaris.

Llocs de treball
Auxiliar de cuina.
Ajudant d'economat
Auxiliar de cambrer en sala
Auxiliar de cambrer en bar-cafeteria