èxit professional
Les seves històries són una font d’inspiració i una mostra real del potencial que es pot assolir amb esforç, passió i una bona base formativa. Enhorabona!
Una Escola que em va transmetre el que són per mi els valors imprescindibles per
aquesta feina: il.lusió, passió, esforç, compromís, companyerisme, constància i
humilitat.

Francesc Molins
Director i propietari del Restaurant Cal Xirricló de Balaguer
Escollir aquesta titulació va ser un gran encert perquè em va aportar tot el coneixement necessari
per desenvolupar la feina el millor possible dins d’un hotel. Totes les assignatures que vàrem
cursar van captar la meva atenció, gràcies a la qualitat humana del professorat.

Alba Porté
Departament de recepció i reserves. AA Hotel Ciudad de Lleida
L'oportunitat de convertir-me en un expert en el sector de l'hostaleria, aportant-me
coneixements bàsics sobre productes, procediments i formes de treball, que han resultat
la base sobre la qual créixer professionalment. Una base sempre present en el meu dia a
dia, que m'ha permès treballar en equips de grans professionals arreu del món.

Sergi Villacampa
Director de Projectes del Grup Iglesias. Barcelona, Singapur i Miami
El fet d’haver tingut l’ocasió d’explorar el gran ventall d’oportunitats que ofereix
l’hoteleria en dos cicles combinats de grau superior amb una estructura formativa que
combina els dos àmbits, cuina i serveis, això em va permetre adonar-me del que
realment m’apassiona, un “mix” entre tenir la capacitat de crear noves elaboracions i
receptes sense deixar de banda el contacte directe amb el client, la meva passió:
la cocteleria.

Geoffrey Gómez
Bartender del projecte “SIPS” a Barcelona.
El pas per l'Escola em va descobrir l'aprenentatge a la cuina i amb sacrifici, esforç, constància i treball la recompensa és que m'apassiona ser cuiner professional

Jordi Guillem
Xef i propietari de Lo Mam Restaurant a Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa 5* GL El Vendrell,Tarragona.
Vaig matricular-me al curs per complementar els meus estudis en Història i considero que va ser
una bona decisió, ja que m’ha permès accedir i sortir preparat pel meu actual lloc de treball en
turisme. M'agradaria destacar la introducció i treball en projectes fent ús de les noves tecnologies
així com els estudis de protocol que m'han aportat un factor diferencial a l'hora de desenvolupar
projectes dins de la meva vida laboral.

Enric Guimó
Atenció a l’Oficina de Turisme. La Pobla de Segur.