INSTAl·LACIONS

El centre disposa de diferents aules equipades i espais
tallers pràctics equipats per l’aprenentatge de tots els
estudis.

Captura de pantalla 2020-05-13 a las 0.01.21

Restaurant Pedagògic

Aula taller destinada a l’aprenentatge amb clients reals dotada amb equipament de cuina i
restaurant on s’hi realitza l’elaboració i servei d’àpats i menús gastronòmics.
Vídeo del restaurant

Captura de pantalla 2020-05-13 a las 0.03.53

Cuina central

Els alumnes disposen d’un espai gran i condicionat per tal de desenvolupar els seus aprenentatges ajudats de la millor tecnologia.
Captura de pantalla 2020-05-13 a las 0.04.40

Bar Cafeteria

Aula taller destinada a la pràctica d’atenció al client, servei de barra i taula i elaboració de
begudes, batuts, còctels, sandvitxos, entrepans, plats combinats, “fast good” i altres equipada
amb maquinària específica. Disposa d’una àmplia sala polivalent per xerrades, tasts
organolèptics, jornades, concursos i altres activitats complementàries així com terrassa.

Captura de pantalla 2020-05-13 a las 0.06.26

Taller de pastisseria i forneria

Aula taller amb dos espais destinats a la pràctica i execució d’elaboracions de les especialitats
d’Indústries Alimentàries com panificació, forneria tradicional, brioxeria, llaminadures,
masses, pastissos, figures de xocolata i altres fórmules.

Captura de pantalla 2020-05-13 a las 0.08.02

Guia, informació i assistències turístiques

Aula teòrica pràctica amb espais destinats a la recepció hotelera, gestió de reserves i de l’àrea
house keeping, protocol, treball per projectes amb espai de gravació i optimització de
tecnologia per un aprenentatge integral dels continguts curriculars del cicle.

Captura de pantalla 2020-05-13 a las 0.10.00

Aula Coworking

Nova aula de treball col·laboratiu, espai d’intercanvi de bones pràctiques i metodologies de
treball per projectes per emprendre i innovar.

èxit professional

Una Escola que em va transmetre el que són per mi els valors imprescindibles per aquesta feina: il.lusió, passió, esforç, compromís, companyerisme, constància i humilitat.
Captura de pantalla 2020-05-07 a las 23.29.42
Francesc Molins
Director i propietari del Restaurant Cal Xirricló de Balaguer
Escollir aquesta titulació va ser un gran encert perquè em va aportar tot el coneixement necessari per desenvolupar la feina el millor possible dins d’un hotel. Totes les assignatures que vàrem cursar van captar la meva atenció, gràcies a la qualitat humana del professorat.
Captura de pantalla 2020-05-10 a las 22.52.05
Alba Porté
Departament de recepció i reserves. AA Hotel Ciudad de Lleida
L'oportunitat de convertir-me en un expert en el sector de l'hostaleria, aportant-me coneixements bàsics sobre productes, procediments i formes de treball, que han resultat la base sobre la qual créixer professionalment. Una base sempre present en el meu dia a dia,  que m'ha permès treballar en equips de grans professionals arreu del món.
Captura de pantalla 2020-05-07 a las 23.29.51
Sergi Villacampa
Director de Projectes del Grup Iglesias. Barcelona, Singapur i Miami
El fet d’haver tingut l’ocasió d’explorar el gran ventall d’oportunitats que ofereix l’hoteleria en dos cicles combinats de grau superior amb una estructura formativa que combina els dos àmbits, cuina i serveis, això em va permetre adonar-me del que realment m’apassiona, un “mix” entre tenir la capacitat de crear noves elaboracions i receptes sense deixar de banda el contacte directe amb el client, la meva passió: la cocteleria.
Captura de pantalla 2020-05-07 a las 23.30.15
Geoffrey Gómez
Bartender del projecte “SIPS” a Barcelona.
El pas per l'Escola em va descobrir l'aprenentatge a la cuina i amb sacrifici, esforç, constància i treball la recompensa és que m'apassiona ser cuiner professional
Captura de pantalla 2020-05-19 a las 12.19.14
Jordi Guillem
Xef i propietari de Lo Mam Restaurant a Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa 5* GL El Vendrell,Tarragona.
Vaig matricular-me al curs per complementar els meus estudis en Història i considero que va ser una bona decisió, ja que m’ha permès accedir i sortir preparat pel meu actual lloc de treball en turisme. M'agradaria destacar la introducció i treball en projectes fent ús de les noves tecnologies així com els estudis de protocol que m'han aportat un factor diferencial a l'hora de desenvolupar projectes dins de la meva vida laboral.
Captura de pantalla 2020-05-10 a las 23.59.26
Enric Guimó
Atenció a l’Oficina de Turisme. La Pobla de Segur.