Saltar al contenido
011 322 44 56
Monday – Friday 10 AM – 8 PM
Facebook page opens in new window
Twitter page opens in new window
Instagram page opens in new window
YouTube page opens in new window
Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida
Cicles formatius cuina, restauració i forneria de lleida
El Centre
INSTITUT D’HOTELERIA I TURISME DE LLEIDA
Organigrama
Política integrada qualitat
Documentació Estratègica de Centre
Programació Anual General 2024_2025
Projecte educatiu de centre
Normes d’organització i funcionament de centre
Projecte lingüístic de centre
Estratègia digital de centre
Pla de comunicació
Pla d’acció tutorial
Projecte de convivència
Reconeixement ISO 14001
Comunitat proveïdors
Instal·lacions
Alumnat i famílies
Formació
Empreses i col.laboracions
Èxit professional
Projectes
Motiva’t
Impuls FP
Mobilitat internacional
Serveis i recursos
Buscar:
El Centre
INSTITUT D’HOTELERIA I TURISME DE LLEIDA
Organigrama
Política integrada qualitat
Documentació Estratègica de Centre
Programació Anual General 2024_2025
Projecte educatiu de centre
Normes d’organització i funcionament de centre
Projecte lingüístic de centre
Estratègia digital de centre
Pla de comunicació
Pla d’acció tutorial
Projecte de convivència
Reconeixement ISO 14001
Comunitat proveïdors
Instal·lacions
Alumnat i famílies
Formació
Empreses i col.laboracions
Èxit professional
Projectes
Motiva’t
Impuls FP
Mobilitat internacional
Serveis i recursos
FORMACIÓ
Estás aquí:
Inicio
serveis i recursos
FORMACIÓ
Clica la imatge per descarregar tríptic
Cicles formatius de Grau Mitjà
Cuina i gastronomia
Serveis en restauració
Forneria, pastisseria i confiteria
Elaboracions de productes alimentaris
Cicles formatius de Grau Superior
Direcció de cuina
Direcció de serveis en restauració
Guia, informació i assistències turístiques
Programes de Formació i Inserció (PFI)
Auxiliar de cuina i serveis de restauració
Auxiliar de pastisseria i forneria
Itineraris Formatius Específics (IFE)
Auxiliar en serveis de restauració i elaboració d’àpats.
Cursos d'especialització
Forneria i brioixeria artesanals
Certificats de professionalitat
Operacions bàsiques de cuina
Operacions bàsiques de restaurant i bar.
Ir a Tienda
Moodle
Esfera
La meva XTEC
Assessorament
Suggeriments i agraïments
ATRI / SAGA
Sol·licitud
Borsa de Treball
FP Dual
Alumni